Amb tu, hem fet la #RiuadaSolidària!
GRÀCIES!


La Riuada Solidària de l’Espluga concedeix 38 ajudes amb un total de 108.875,01€

La Comissió d’Avaluació de la Iniciativa Ciutadana Riuada Solidària al Francolí ha acordat per unanimitat la proposta d’atorgament dels ajuts als projectes que tenen per objecte pal·liar els danys causats pels aiguats ocorreguts el vespre del dia 22 d’octubre de 2019 a la població de l’Espluga de Francolí. Així, la plataforma resol la dotació econòmica que rebran els expedients presentats a les línies d’ajut habitatge habitual, habitatge segona residència, habitatge buit, magatzem, explotació agrícola, explotació ramadera i vehicles. D’aquesta manera, juntament amb la concessió dels ajuts als cinc negocis afectats, la Riuada Solidària de l’Espluga resol el 100% d’expedients que complien les bases i reparteix els 108.875,01 euros entre 38 projectes.

RESOLUCIÓ POSITIVA I ATORGAMENT I QUANTIA DELS AJUTS

Ara s’obre el termini de presentació de la documentació justificativa per poder cobrar l’ajut concedit, que acabarà el 22 d’octubre de 2020. La presentació de la documentació de justificació (factures i comprovants de pagament) es pot fer mitjançant correu electrònic a riuadaespluga.legal@gmail.com o a les oficines del Casal de l’Espluga de Francolí (Plaça Montserrat Canals, 1 de l’Espluga de Francolí) fent constar sempre com a referència el número d’expedient assignat.

AJUTS ATORGATS:

Import de la recaptació en el moment de la presentació de les bases (gener 2020). Recaptació final en el moment de la resolució dels ajuts (9 de juliol 2020): 108.875,01 euros

La Riuada Solidària a Montblanc està a punt de fer pública la resolució dels ajuts concedits…

Els tràmits d’avaluació i resolució dels expedients presentats es van veure alterats per la situació excepcional provocada per la pandèmia del coronavirus.