Amb tu, hem fet la #RiuadaSolidària!
GRÀCIES!


La Riuada Solidària de l’Espluga reparteix 50.000 euros a cinc negocis afectats per l’aiguat

Cinc negocis de l’Espluga de Francolí afectats per l’aiguat del passat octubre rebran un ajut de 10.000 euros cadascun per pal·liar els estralls patits ara fa mig any. És la primera resolució de la Riuada Solidària de l’Espluga que concedeix un total de 50.000 euros als projectes presentats en la categoria d’activitats econòmiques, una línia que s’ha decidit prioritzar davant l’actual crisi del coronavirus. L’altra meitat dels fons benèfics, gairebé 58.000 euros, es distribuiran entre les altres línies d’ajut que han estat aturades temporalment per l’actual situació d’excepcionalitat.

Els projectes de recuperació presentats per part del Celler Rendé Masdéu, Drac Actiu, l’Hostal – Restaurant Les Disset Fonts, Serveis Funeraris Funeconca i el Restaurant El Celler es beneficiaran de les donacions solidàries de la ciutadania i la recaptació dels actes de la secció local de la Riuada Solidària. 


Riuada Solidària a Montblanc congela els tràmits per garantir la correcta revisió i avaluació dels projectes

La Riuada Solidària a Montblanc ha completat el procés de recollida de sol·licituds d’ajut, havent-ne rebut una vintena. Tanmateix, la crisi del coronavirus ha impossibilitat la primera avaluació de la documentació i la comprovació de si els projectes compleixen amb els requisits. Així mateix, la comissió avaluadora dels projectes, conformada per professionals externs i membres d’entitats montblanquines, tampoc podria reunir-se per examinar i validar els projectes presentats. 

En aquest punt, el col·lectiu de voluntaris ha decidit aturar temporalment els tràmits per tal de poder desenvolupar el procés de selecció i el d’avaluació amb normalitat quan millori l’actual escenari de crisi sanitària. Tot i això, en el cas de la plataforma montblanquina i segons les bases, el període per resoldre la concessió dels ajuts acabaria el 22 de maig.